2006. szeptember 9., szombat

Beindult a termelés a csavargyárban

Beindult a termelés a csavargyárba és augusztus 24. óta nem volt időm frissíteni a blogot. Pedig történtek dolgok, sőt érdekes dolgok. Vegyük például azt, hogy a háznál lebetonozták a fűtést, így most szép és kultúrált kinézete van a háznak.

Elvittek Pozsonyba, ahol egy vonatoknál használatos távközlési rendszert, a GSM-R bemutatójára voltunk hivatalosak (ez lesz majd a magyar állami vasútnál is, mert ezt támogatja az EU). Ott nem vertek meg (mostanában ez is hír), de elmentünk a közeli Devinbe (mintha Szentendrére mentünk volna, olyan közel volt Pozsonyhoz), ahol volt egy szép várrom és ahol a Morava vagy milyen nevű M betűs folyó a Dunába ömlik, és ahonnan látni lehet Ausztriát. Ott egy idegenvezetőnő megkérdezte, hogy ne mondja el a hely történetét, mi udvariasan visszautasítottuk, hogy nem.

Majd ma délelőtt Zsolt és Emese polgári esküvőjén voltunk, ami nagyon kedves, szép családias, nyugodt, érdekes, vicces, szép kisgyermekes volt. Tibi a kollégáival együtt egy wellness hétvégére fizették be őket, mi ketten pedig egy Esküvé nevű bort ajándékoztunk nekik szép bársony díszdobozban. Dervenkár Istvántól (aki főszerkesztő-helyettes a lapnál) tudom, hogy van ilyen bor.

Aztán ami még fontos, hogy holnap elrepülők New York-ba, ahonnan csütörtökön érkezem vissza. A Dell hívott meg technológiai napjára, kíváncsi vagyok mit tudnak mutatni.

Röviden ez amire emlékszem, hogy az elmúlt időben történt. JJJJJJa, az irodában egy ajtót áthelyeznek, ezért a hétvége előtt, pénteken az irodai asztalokat leterítettük fóliával, hogy védjük meg a gépeket a portól. Érdekesen nézett ki az iroda, az biztos.

Nos hát ennyi. Kép most nincs.

Nincsenek megjegyzések: