2006. április 30., vasárnap

Jópofa pincér

Voltunk tegnap este a Király utca sarkán lévő Pizza Hutba - a délutáni erdősétálást és az azelőtti házlátogatást, az azt megelőző ebédelést, vízszerelvény kifizetést kipihenni mentünk oda. Az egész hangulat viccessé alakult át, mikor a Tungsten TX-szel csatlakozni szerettem volna a wi-fi hálózatra, és nem sikerült, és megkérdeztem a pincérnőt, hogy mit kéne tegyek, ahhoz, hogy csatlakozzak, mire az orrom előtt lévő táblára mutat, ahol öles betükkel volt kiírva, hogy 20 perc 100 forint. Jaaa, túl nagy betűkkel van az kiírva, ezért nem láttam - mentettem e menthetőt. A pincér lány nem írta le a rendelést holmi papírfecnire, ennek ellenére pontosan tudta, hogy ki mit rendelt, és a megfelelő embernek hozta ki az ételt. A viccelődés nem maradt abba, de hogyan lehetne másképp viszonyulni azokhoz az emberekhez, akik lövöldözőst játszanak két Palmon, egymás ellen, az asztalnál, Bluetooth-on, a másik kettő meg drukkol nekik???

Szóval miután fizettünk, megkérdeztük a lányt, hogy régóta dolgozik-e ott, mert korábban már jártunk errefele, de nem láttuk őt, amire ő elmesélte, hogy egy hónapja van itt, és hogy azelőtt bárosként dolgozott, ugyancsak a Pizza Hutnál, mikor megkérdezték, nincs-e kedve váltani és felszolgáló lenni, és hogy egyébként gyógypedagógus a végzettsége, és hogy nagyon szereti a munkáját, és főleg akkor, ha lehet a vendégekkel is viccelődni - velünk lehetett. Szóval érdekes egy pincérlány, az biztos, oda még vissza kell menni. Csak miatta.

1 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Mókás! Jó régen voltunk ebben a Pizza Hut-ban, mert oly mértékben voltak bunkók az alkalmazottak, hogy megfogadtam, hogy soha-soha többé. Lehet, hogy lecserélték őket? Kössz a tippet!