2007. augusztus 19., vasárnap

Kaposváron

Kaposváron jártunk pénteken, Tibinek nagybátyját és nagynénjét vittük le kis piros totyival oda. Az M7-en mentünk volna, hogy ha a forgalom nem lett volna döglassú: augusztus 20., két baleset és hétvégi vezetők lassúsága miatt igencsak lassan tudtunk haladni az úton. Így csak döcögtünk a fizetős úton.

Kaposváron nagyon érdekes és jópofa és életvidám embereket ismertünk meg: mindkettejüket kirúgták a vasúttól, ahol tizenéveket dolgoztak (a sors iróniája, hogy Ildikót például háromszor rúgták ki, első alkalommal a felmondást azért vonták vissza, mert a miniszter meggondolta magát, másodjára a szakszervezet szólt bele, harmadjára talán már "sikerült" kirúgni őt). Szóval a politikai viharok átmentek rajtuk. Dolgoztak azóta sajtgyárban, ahol minimál pénzért alkalmazták őket, kihasználva, hogy mögöttük még száz ember várja a lehetőséget, hogy ott dolgozzon. Végül egy könyvelői kurzuson vett részt Ildikó és most a Büntetés Végrehajtásnál foglalkozik a pénzügyekkel. Árpi pedig úgy lett alkalmazott egy esztergályos munkával foglalkozó cégnél, hogy egy hónapig ingyen dolgozott, hogy a főnök lássa, komoly ember és komolyan gondolja. Szóval érdekes sorsok.

Éjjel kimentük Kaposvár főterére, megnézni kicsit a várost. Épp eső közben-után voltunk, és ez Tibit megihlette egy vizes éjjeli táncra:

Nincsenek megjegyzések: