2006. október 25., szerda

Bobozás Sástón és a sebesült

Az történt, hogy Emese, aki Zsolt barátnője, akarom mondani felesége, csak több ideig volt neki barátnője, mint felesége és ezt úgy megszokja az ember, hogy ne áll rá a szája a másféle emlegetésre, szóval Emese - akinek az esküvőjén is jártunk és írtam is róla - kiderítette, hogy a Mátra szívében, Sástón megnyitották a bobpályát. Rendes marketingeshez méltón úgy döntött, ez érdekes lehet és elhívtak bennünket is és hát elmentünk. Vasárnap, vagyis a hétfői ünnepségek és tankelköltések előtt voltunk ott.

Mivel Emese és Zsolt autója nem indult, a kis Matizba zsúfolodtunk be, és azzal mentünk el oda. Először megálltunk a házunknál, megmutattuk nekik is, és azután meg elmentünk a bobozós helyre. Naagyon szuper volt, tíz menetre fizettünk be, a végén a két bobot összetoltuk szinte és úgy suhantunk le. Emese erről készített egy kis videofelvételt is, amit feltettem a You Tube-ra, és ha minden sikerül, ide is belinkelem. A kiáltozások Emesétől származnak, előttük mi suhanunk lefelé.




Egyébként mindenkinek szívből ajánlom, jó a levegő, a kolbász olcsó, van 300 forintért kürtős kalács és 50 forintért tiszta véce, 4800 forint volt két személynek az egy bob tíz alkalmas használata, igaz a 300 forintos parkolást már nem igazán értem, talán örvendeniük kéne, hogy a régi kőbányát valamire még használni tudják... de ez nem tart majd vissza attól, hogy még egyszer menjünk odafelé.

Ja itt kell megemlítsem, hogy szerkesztőségünknek hősi sebesültje van, hétfőn Balázs kollégánknak kezéből kilőtték egy könnygránáttal a mobiltelefonját, és ezzel a mozdulattal el is tört a jobb nagyujja. Négy ujjával (plusz még a bal kezén öttel) még tud gépelni, érdekes jelenség - azt biztos. Nos Balázs kitartás meg minden, a seb begyógyul :-D.

Nincsenek megjegyzések: