2010. április 11., vasárnap

Súly

Tegnap 82,4 voltam. Nem éheztem túl sokat az este, még popcornt is ettem az esti tévézésnél. A ma reggeli súly 82,1, végül is kevesebb mint tegnap.
Akkor most megyek és reggelizek egy kis pirítóst kávéval.

2010. április 10., szombat

Egy év

Eltelt egy év, amióta ide írtam. Hát igen, az elmúlt időben a kis csemete, Áron nevelgetése volt a fő feladatom. De ma végre elszántam magam, hogy ide is írjak. Például arról, hogy ma lesz annak a napja, amikor fejben is makacsul eldöntöttem, hogy fogyok. Kicsit jobban odafigyelek arra amit eszem, többet mozgok, és remélhetőleg ezzel egy időben fogyok is. Nem voltam soha sem az a karcsú típusú, de most már rettenetesen sok felesleg van rajtam. Áronka születése előtt voltam 83 kiló, most is ugyanannyi. Vicces, nemde? Még nem tudom, hogy fogom bírni - azt tudom, hogy az éhezést nehezen bírom, tehát ennem kell. De lehetőleg kevesebbet mint eddig, hogy picit kisebb legyen a nadrág méretem, beleférjek egy-egy régebbi ruhába is.

Azt szeretném, ha egy héten egy kilót leadnék, szerintem ez eléggé ésszerű cél. Nem vagyok a tíz kiló tíz nap alatt diták híve, tudom, hogy ez nálam biztosan visszaütne. Nem hiszem a csodaszerekben sem - na jó, a kávéban talán igen - de más pirulában nem. Utálom Norbit. Béres Alexandra sem tartozik kedvenceim közé.

Lusta vagyok. Szeretem Tibit. Szeretem Áronkát. Szeretem Editet, édesanyámat, édesapámat, Árpit, Ákost.

Imádok biciklizni - mostanság Áronkával teszem. Imádok pancsizni, imádom a sajtot, a pizzát, a melegszendvicset, a chipszért rossz napjaimon ölni tudnék, de hála istennek régóta nem ettem belőle. Szeretem a jó bort, az alkoholos vagy alkohol mentes sört. Szeretem a sajtos laskát. Szeretem a friss reggeli kiflit kakaós kávéval. Szeretem a nagy családi ebédeket. Szeretek desszertet enni ebéd után és lustizni a tévé előtt. Szeretem az orvosos sorozatokat. Szeretem a helyszínelős sorozatokat.

Imádok írni. Szeretek emberekkel találkozni, beszélgetni, szervezkedni, intézkedni, elintézni, nyüzsögni. Szeretnek utazni - főleg, ha Tibi és Áron is velem van. Élvezettel olvasom a HVG utolsó oldalán lévő interjút. Szeretem ledobni a koszos zoknit és bugyit a földre. Szeretem a földimogyorót. Szeretem a földimogyoró héját ropogtatni. Imádom a finom csokis fagyit.

No egyelőre ennyi jut eszembe. Ezek után én sem csodálkozom, hogy a 30-as feletti BMI indexxel bírók táborát gyarapítom. No, ez mától változik. Reggel súlyt mérek, ezt itt folyamatosan közlöm. Kitartásra buzdító szavaka szeretettel várok!!!