2007. november 26., hétfő

Osztálytalálkozó megvolt

Megvolt az osztálytalálkozó. A képek itt. Az osztálytalálkozó jóó volt, szerintem megéri mindenképp járni iskolákba azért, hogy az emberek egy ilyen találkozón részt vegyenek. Képeket feltettem, itt vannak nézzéték. Érdekes volt látni, hogy ennyi idő után nem változtak az emberek, felnőttünk, de még mindig az akkori gyermeket látom mindekiben. Szóval nosztalgiázás, utazás a múltba. Mindenképp érdekes volt.

osztalytalalkozo

2007. november 15., csütörtök

Sok a munka

Csak azért írok ilyen keveset, mert sok most a munka. Rengeteg. És ez így is van jól, csak az ember lányának nem jut ideje egyébre. De közben feltöltöttem az összes londoni fotót, tessék megnézni őket itt: http://picasaweb.google.com/veniko.

Egyébként meg voltunk egy koncerten, ezen, ahol jól szórakoztunk, igazán az volt a fura egy kicsit, hogy egy sorral előttünk ült a nőgyógyászom. Legalább tudom milyen CD-t vigyek majd esetlegesen neki ajándékba.

Szóval hát ennyi. Legyetek jók, vigyázzatok magatokra meg hasonlók.

2007. november 2., péntek

Mi újság?

Érdekes,hogy ezt a kifejezést, mi újság veletek a média világában nem szeretem használni, mert olyan hogyismondjamén milyen, emlékeztet a munkára. No, de ettől eltérve, hadd mondjam el, mi újság velem-velünk.

A londoni utazás képeinek egy részét - úgy egyharmadát - feltettem a PicasaWeb-re, tessenek megnézni és elolvasni az képek aláírását. a többi képet is igyekszem feltenni, amint végzek itt az írással, rögtön a képekkel folytatom.

London - első nap


London második nap



További hír, hogy miután megtalált az Iwiw-en egy olyan osztálytársnőm, akit nem láttam majdnem húsz éve, úgy döntöttünk, ideje osztálytalálkozót szervezni - egy újat. Andi barátnőm véletlenül volt is nálam, itt aludt egy éjszakát, és akkor megbeszéltük, hogy neki a november 24. lenne a legjobb időpont - így meegpróbálok mindenkit november 24-re beszervezni majd. Imádom ezeket a találkozókat, szeretem látni, hogy mi lett az emberekből, mi lett a sorsuk azoknak, akikkel elkezdteme az életemet valamikor hatéves korom környékén. Már volt korábban egy ilyen találkozó - a kolozsvári Generala 6-os iskola diákjai itt Budapesten találkoztunk - sokan élünk Magyarországon ... bár egyre több Kolozsváron élő emberke jelöl meg ismerősnek az Iwiw-en, kellene egyet ott is szervezni, megnézni mi lett az iskolával, a tanárokkal, a tanítóbácsival... Hűha, ez az osztálytalálkozó szervezés manapság külön iparágazat lehet.