2007. november 2., péntek

Mi újság?

Érdekes,hogy ezt a kifejezést, mi újság veletek a média világában nem szeretem használni, mert olyan hogyismondjamén milyen, emlékeztet a munkára. No, de ettől eltérve, hadd mondjam el, mi újság velem-velünk.

A londoni utazás képeinek egy részét - úgy egyharmadát - feltettem a PicasaWeb-re, tessenek megnézni és elolvasni az képek aláírását. a többi képet is igyekszem feltenni, amint végzek itt az írással, rögtön a képekkel folytatom.

London - első nap


London második nap



További hír, hogy miután megtalált az Iwiw-en egy olyan osztálytársnőm, akit nem láttam majdnem húsz éve, úgy döntöttünk, ideje osztálytalálkozót szervezni - egy újat. Andi barátnőm véletlenül volt is nálam, itt aludt egy éjszakát, és akkor megbeszéltük, hogy neki a november 24. lenne a legjobb időpont - így meegpróbálok mindenkit november 24-re beszervezni majd. Imádom ezeket a találkozókat, szeretem látni, hogy mi lett az emberekből, mi lett a sorsuk azoknak, akikkel elkezdteme az életemet valamikor hatéves korom környékén. Már volt korábban egy ilyen találkozó - a kolozsvári Generala 6-os iskola diákjai itt Budapesten találkoztunk - sokan élünk Magyarországon ... bár egyre több Kolozsváron élő emberke jelöl meg ismerősnek az Iwiw-en, kellene egyet ott is szervezni, megnézni mi lett az iskolával, a tanárokkal, a tanítóbácsival... Hűha, ez az osztálytalálkozó szervezés manapság külön iparágazat lehet.

1 megjegyzés:

SOS Miséria írta...

Buenos dias, gracias por esto sitio que nos muestra tu vida y tu ciudad.
Abrazo
Alda