2008. március 18., kedd

Ibike is blogol

Lassan az egész családnak mániája lesz az írás. Ibike, aki Tibi unokatestvérem, de nekem is unokatestvér ezáltal, szóval Ibike szülinapjára egy blogot nyitottunk nekije, errefel ő komolyan vette a dolgot és írt is belé egy komoly operett kritikát is. Szerintem egészen jó. Olvassátok, fogyasszátok szeretettel!

2008. március 13., csütörtök

Vassok városa

Jean, thanks for the photos! Now comes the weird language :-D

Rég kimutatott tény, az emberek szívesen keresik meg saját nevüket az interneten. Én is így tettem, és ilyenkor elámulok, hogy milyen sok cikket is írtam ám én :-D. Illetve hogy milyen sokan vették át a cikkeimet. No de ne térjek el a tárgytól: valamikor a Vass névre kerestem rá az interneten, nem is tudom miért, és akkor rábukkantam, hogy Észak Karolinában létezik egy város, aminek szerényen a neve Vass. Így két S betűvel. A Wikipédia is ír róla, és onnan lehet tudni, hogy a városban a lakosság 77 százaléka fehér. És hogy az átlag bevétel nők esetében évi 23.125 dollár, ami nem túl sok, de elég a boldogsághoz. És hogy 750-en laknak benne. Vagyis érdekes.

Itt meg van egy link, ami arról szól, hogy a város egy major William Worrell Vass-nak említett emberről lett elnevezve, aki Treasurer and Executive Officer volt Raleigh és Gaston RR -ben bármi is legyen ez. A város 1892-ben változtatta nevét Winder-ről Vass-ra ennek az embernek a tiszteletére.

Ezek után elkezdtem nyomozni, és Jean Skipper nevű hölgy és művésznő weboldalára jutottam el, és írtam is neki egy levelet, hogy nem lenne kedve fotózni egy-kettőt a városban, mert hogy a neten nem találni képet. És a hölgy most írt vissza és fotózott és el is küldte őket és hát én meg fel is tettem. Én nagyon büszke vagyok a fotókra, be is rámáztatok majd egyet-kettőt!!!

Nézzétek őket és ámuljatok! Kinek van még a családneve amerikai rendőrautóra felfestve???

És még nem is említettem, mi a vicces az egészben: 2006-ban nem túl messze, raleigh városában volt kedves Tibim húgának az esküvője. Hát ha ezt én tudtam volna, akkor biz' Isten elutazom oda, még ha buszoznom is kell ezért. No de csak megyünk mi mlg oda!!!

Jean, thanks a lot for the pictures, they are amazing!!!



A többi kép itt:

Vass város

2008. március 7., péntek

Ha valakit érdekel

ELADVA!!

Ez eladó, szóljatok ha kell:
Panasonic digitális diktafon
http://www.vatera.hu/panasonic_digitalis_diktafon_rr_us320_57597797.html

dodeszh blogjáról

Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Odamész hozzá és azt mondod "Fantasztikus vagyok az ágyban". Ez a Direct Marketing.

Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Odamész hozzá és megszerzed a telefonszámát. Másnap felhívod és azt mondod "Szia, fantasztikus vagyok az ágyban". Ez a Telemarketing.

Barátaiddal vagy egy partyn és meglátsz egy fantasztikus lányt. Egyik barátod odamegy hozzá és rád mutatva így szól: "Ő fantasztikus az ágyban". Ez a Reklám.

Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Fölállsz, megigazítod a nyakkendődet, odamész hozzá és töltesz neki egy italt. Kinyitod neki az ajtót, fölveszed a táskáját miután ő elejtette, felajánlod, hogy hazaviszed, majd ezt mondod: "Mellesleg, fantasztikus vagyok az ágyban". Ez Public Relations (PR).

Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Ő odamegy hozzád és így szól: "Hallom, fantasztikus vagy az ágyban". Ez a Brand Recognition (Márkafelismerés)

Innen lopva.

Unatkoztunk

A képzelet: Unatkoztunk. De annyira, hogy már a nem szimulált légicsatába is beleuntunk, főleg miután a pilóták nem voltak hajlandóak egymást felrobbantani. Ezt nem is értem, ennyi pénzért, én háromszor is felrobbantottam volna magam. Végül digitális trükkhöz folyamodtunk, így barátainknak vol mivel hencegnünk. No, de a hullákat is el kellett tüntetni meg valahogy a gép darabjait is elrejteni, ezért muszáj volt hívni egy Sitemaster gép vezetőt és reá bízni a piszkos munkát. Nyilván ezt is felvettük, hogy akkor nektek, barátaim, be tudjuk mutatni.



A valóság: Emésztőgödröt csináltattunk az udvarra és a bácsi, aki a gödrét ásta, jött és be is temette azt. Elszórakozott az autón vagy két órát, mi pedig állva végignéztük kint a hidegben és mivel olyan jó mulatságnak tűnt, hát fotóztunk is közben, no meg videokat is készítettünk.

2008. március 5., szerda

Palack zsugorító - jó találmány

A Suntól kaptuk ajándékba, és nagyon élvezem. A Thermo Press lényege, hogy hő hatására elolvasztja a műanyag palackokat, ami reá nehezedő nyomás miatt magába borul. Az eredmény egy nagyon kis akármi, amiben kevés a levegő és sok a műanyag. A gyártó műanyag zsákokat is mellékel a készülékhez, amikor azok megteltek, úgy 300-350 dara fér belé a zsugorított palackokból, szóval mikor megteltek, ingyen elküldhetjük és visszaveszi 1-2 ft-ért darabjáért, tehát 600 forintot máris visszakaptunk a készülék árából. Érdekes, jó, és hasznos. A konyhában jó helye lesz, az biztos.

Tibi segítségével készítettünk kis videót is, ami bemutatja az egésznek a működését. Enjoy!